20 Nisan 2010 Salı

Dönüşüm

Dün size sihirli makyaj keşfim olan "Youngblood" dan bahsetmiştim. Eczane perilerim Zeynep ve Berrin Youngblood'un Make-up Artist'i Volkan Arslan'ın geldiğini söyleyince size hemen bir dönüşüm hikayesi sunmak istedim. "Çirkin kadın yoktur, yanlış makyaj vardır" sloganıyla yola çıkıp size bir öncesi ve sonrası hazırladım. Bunu burada yayınladığıma hala inanamasam da siz de görün istedim.
Makyaj sırasında da Volkan Arslan'dan Youngblood hakkında bilmediğim bir kaç bilgi daha edindim.
Youngblood ürünleri, %100 doğal minerallerden oluşmuş, dermatolog doktorlar tarafından reçete edilen, son kullanma tarihi bulunmayan, cildi tıkayıp nefes almasını engellemeyen, SPF 21 güneş koruma faktörü bulunan ve sadece yetkili eczanelerde satılan pek bir şahane makyaj malzemeleridir.
Sizin için ayrıca Türkiye sitesini de öğrendim, buraya basarak ziyaret edebilirsiniz.
Sitede okurken rastlarsınız ama yine de ben bikaç sırrı da sizle paylaşmak isterim.
  • Toz Mineral Allıkları öyle çok yönlü ki bir dudak ürünü gibi de kullanabilirsiniz. İstediğiniz renk allıktan az bir miktar dudaklarınıza dokundurun, parlatıcı ilave ederek kendi renginizi yaratın.
  • Farlar daha yumuşak ve elegan bir görüntü için kuru, veya daha cesur görünüm ve yoğun renkler için ıslak kullanılabilir.
  • Rujun üzerine parlatıcı sürerken, dudağın ortasına uygulayarak daha dolgun bir görünüm vermeye çalışın. Eğer sadece parlatıcı kullanacaksanız, daha cesur bir görünüm için dudağın tamamına ve sizin en sevdiğiniz kalemin üzerine sürün, veya daha doğal bir görünüm için tek başına kullanın.
  • Çok koyu gözaltı mokrlularını ve eşitsiz tonları kapatmak için, kapatıcıyı kapatıcı fırça ile bu bölgeye pomplayarak sürün, ardından üzerine Mineral Rice Setting Powder’ı ve son maksimum kapatmayı sağlamak için üzerinden Toz Mineral Fondöten’i geçin.
  • Benim gibi bir makyaj kiti alırsanız birçok seçenekle aynı anda tanışmış olur, bu deneyimi birçok ürünle yaşama şansı yakalarsınız.
    Youngblood’ın Makyaj Kitinin İçindekiler:
    Honey Toz Fondöten
    Tawnee Toz Fondöten
    Mineral Rice Powder (Medium)
    Rouge Toz Allık
    Hi – Def deneme boyu,
    Mini kabuki fırça.


Free Blog Counter


2 yorum:

  1. harika olmuş bayıldımm.Sayende bende öğrenmiş oldum.Hemen yarın en yakın bayisine uğrayıp fondotenine bakıcam

    YanıtlaSil
  2. mutlaka tavsiye ederim özellikle benim kullandığım toz pudra fondöten şahane hem kapatıyor hem de yüze hoş bir ışıltı veriyor.

    YanıtlaSil