19 Nisan 2010 Pazartesi

Fırından Yeni Çıktı


Fırından yeni alınmış sıcak ekmeğe zaafı olmayanımız yoktur. Ama günümüzde beyaz ekmek giderek tercih edilmez hale geliyor. Beyaz ekmeğin yerini alan light ekmekler, kepek ekmekler, tam tahıllılar hatta evde kendin yaplar her ne kadar tatları hoş olsa da bize fırından yeni çıkmış çıtır çıtır ekmeğin yaşattığı zevki yaşatamıyor. UNO buna bir çözüm bulmuş ve dondurulmuş kepek baget çıkartmış. Buzlukta muhafaza ettiğiniz bu ekmekleri, bir çay demleme süresinde (hatta daha az 10-12 dakika yeterli) masanıza çıtır çıtır ve sıcacık getirme şansına sahipsiniz. Hem beyaz hem kepekli şeklinde iki seçeneğiniz var ve ikisi de birbirinden lezzetli. Mutlaka denenmesi gereken bir tat, o sıcacık ekmeğin içine tereyağı sürmekten kendini alıkoyabilenlere de benden bir madalya.


Free Blog Counter


2 yorum:

  1. Bak iste bunu kesinlikle denemem lazım karnımı aciktirdin sabah sabah :))

    ....irem....

    YanıtlaSil
  2. alıyorsun atıosun buzluğa her kahvaltı pazar kahvaltısına dönüşüyor

    YanıtlaSil